ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Χιώτης Κώστας : Δήλωση υποψηφιότητας ως Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Νέστου.

Με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στον κόσμο της στην επαρχία Νέστου και εκτιμώντας όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η περιοχή μας σήμερα, θέτω υποψηφιότητα στις εσωκομματικές διαδικασίες στις 13 Μαΐου 2018 ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο  Ν.Δ Νέστου με ένα και μοναδικό στόχο: την προσφορά.  

Η απόφαση να συμμετέχει κάποιος σε μια εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας μια θέση ευθύνης, είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει να σταθμίσουμε την προσωπική μας ζωή, το κενό που αφήνουμε στους δικούς μας ανθρώπους με την εσωτερική ανάγκη που έχουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο , να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους συντοπίτες μας στο Νέστο.

Σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας, οι συντοπίτες αυτοί δεν είναι μια απρόσωπη ομάδα πολιτών, είναι οι φίλοι, οι γείτονες, οι γνωστοί, οι παλιοί συμμαθητές, οι συνάδελφοι.

Αυτό το ζύγι έκανα πάλι. Μέτρησα και τα όσα έζησα τα δυο προηγούμενα χρόνια ως Γ. Γραμματέας Ν.Δ Νέστου , τους αγώνες που δώσαμε για το αυτονόητο. Τον αγώνα που δώσαμε βήμα -βήμα με το προηγούμενο Δ/Σ ,τις καθημερινές προσπάθειες επίλυσης διαφόρων θεμάτων με τον τ.πρόεδρο και συναγωνιστή στη νέα προσπάθεια  κ. Πασχαλίδη  Φώτη .

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, ποτέ δεν υπήρχαν.

Η ΝΔ έχει τη δύναμη να αλλάξει τη σημερινή κατάσταση.Ο κόσμος πλέον είναι δίπλα μας. Το είδαμε από την προσέλευση στο γραφείο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κυρίως από την διάθεση συμμετοχής στις εσωκομματικές διαδικασίες για την περιοχή του Νέστου οι οποίες ολοκληρώνονται στις 4 Μαΐου 2018.(ανανεώσεις καρτών)

Εκπροσωπώντας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο το κόμμα της Ν.Δ την επαρχία Νέστου θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε τη φωνή του κάθε πολίτη από τον μικρότερο οικισμό, τις ορεινές περιοχές του Νέστου  και το πεδινό τμήμα του Δήμου Νέστου, στην κορυφή του κόμματος.

Καταθέσαμε προτάσεις με το προηγούμενο Δ/Σ και θα συνεχίσουμε εκ νέου την προσπάθεια με θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Ανοίξαμε τις πόρτες σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στους ενδοπαραταξιακούς διαλόγους και σε όσους έχουν να προτείνουν λύσεις. Όλοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του ιδεολογικού μας περιγράμματος και να βαδίσουν μαζί μας ως  νέο Διοικητικό Συμβούλιο για το κόμμα της Ν.Δ την χρονική περίοδο 2018-2020 στην επαρχία Νέστου.

Νεοδημοκράτισες και νεοδημοκράτες, αν πιστεύετε ότι μπορούμε μαζί να δώσουμε νέα δυναμική και προοπτική στην Δημοτική τοπική οργάνωση Ν.Δ Νέστου, ζητώ τη στήριξη σας, προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας και να στηρίξουμε εμπράκτως όλοι μαζί τις δράσεις και τις εκλογικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της περιοχή μας και κατ επέκταση της πατρίδας μας.

Εκλογικό κέντρο για την επαρχία Νέστου το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Νέστου Φιλίππου 8 Χρυσούπολη 

Έως 4 Μαΐου ανανεώνουμε την κάρτα μέλους .

13 Μαΐου 2018 από 10 :00 π.μ -19 :00 μ.μ ψηφίζουμε και εκλέγουμε πρόεδρο-μέλη  ΝΟ.Δ.Ε Καβάλας ,πρόεδρο και μέλη Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και συνέδρους για τα δυο επόμενα τακτικά Συνέδρια

 Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χιώτης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Νέστου και υποψήφιος σύνεδρος Ν.Δ Ν.Καβάλας για τα δυο επόμενα τακτικά Συνέδρια της Ν.Δ .
Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close