ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ σε δύο σημαντικές τουριστικές Εκθέσεις των Βαλκανίων

Σε δύο σημαντικές τουριστικές Εκθέσεις των Βαλκανίων, που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι, συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου. Στο Βελιγράδι, η Περιφέρεια συμμετείχε στην 40η Belgrade Tourism Fair (Sajam Turizma), όπου τιμώμενη χώρα ήταν φέτος η Ελλάδα. Στη σερβική πρωτεύουσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Κώστας Αντωνιάδης είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με θεσμικούς εκπροσώπους του τουρισμού και της αυτοδιοίκησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιλογές που προσφέρει η Περιφέρειά μας στους τομείς του θερινού, του θρησκευτικού και του πολιτιστικού τουρισμού. Στην Έκθεση, η Περιφέρεια συμμετείχε ως μέλος της αποστολής του ΕΟΤ.

Την ίδια ώρα, στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας Βουκουρέστι, η Περιφέρεια συμμετείχε στην Έκθεση Romanian Tourism Fair 2018. Η Περιφέρεια συμμετείχε στην Έκθεση με δικό της αυτόνομο περίπτερο, στο οποίο φιλοξενήθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμος Παγγαίου, η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων ΑΜΘ καθώς και πολλοί ξενοδόχοι και επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αντωνιάδης πραγματοποίησε ειδική παρουσίαση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ είχε συναντήσεις με φορείς του τουρισμού, δημοσιογράφους και μεγάλα τουριστικά γραφεία της χώρας.

Αποτιμώντας τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις δύο Εκθέσεις, ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι «τα μηνύματα από το τουριστικό κοινό των βαλκανικών χωρών είναι ιδιαίτερα θετικά για την περιοχή μας» και πως «η προσπάθεια της Περιφέρειας για παρουσία της στις διεθνείς Εκθέσεις και ενημέρωση των επαγγελματιών του τουρισμού στο εξωτερικό είναι συνεχής και συστηματική.»

 

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close