ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΤίτλοι Ειδήσεων

Ο σύλλογος «Twinheads MC Hellas» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Γεώργιος Μαμόπουλος: «Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να μην έχουμε πολέμους»

Το Σάββατο, 27/01/2018, ο σύλλογος «Twinheads MC Hellas» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το nestos24 παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμώντας με την παρουσία του, τους «χαρλεάδες» της περιοχή μας. Μιλώντας με το Δ.Σ. του συλλόγου διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα άρτια οργανωμένο σύλλογο, που κύριο στόχο έχει την φιλανθρωπία, τον τουρισμό, και γενικότερα την οικονομική στήριξη της περιοχή μας. Ο κ. Γεώργιος Μαμόπουλος, o οποίος είναι πρόεδρος του συλλόγου μας ανέφερε:  «Ο σύλλογος ξεκίνησε το 1999 αλλά με την μορφή που τον γνωρίζουμε τώρα, ξεκίνησε το 2004. Μέλη του συλλόγου μπορεί να γίνουν και οι συμπολίτες μας που δεν έχουν μηχανές Harley Davidson. Αρκεί μια μηχανή Chopper με κυβισμό άνω των 400 κυβικών. Παράλληλα, διατηρούμε και αιμοδοτική τράπεζα αλλά τις επόμενες ημέρες θα συγχωνευθούμε με άλλο τοπικό σύλλογο της Χρυσούπολης για να έχουμε καλύτερη διαχείριση στο θέμα αυτό. Ο τουρισμός επίσης, αποτελεί μια μεγάλη δράση του συλλόγου καθώς άλλα ομοειδή σωματεία έρχονται στην περιοχή μας για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Έτσι, στηρίζουμε και τα τοπικά καταστήματα του Δήμου μας. Μια ευχή για το 2018; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, να μην έχουμε πολέμους και σε εμάς του μηχανόβιους καλά χιλιόμετρα»

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δαμιανίδης Παναγιώτης υπογράμμισε: «Το παράπονο μου είναι ότι ο κόσμος ακόμη δεν μας ξέρει…μας φοβάται..Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας γνωρίσει, να γνωρίσει τις δράσεις μας και να γίνουν και μέλη του συλλόγου.» Επιπρόσθετα, είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε και με τον ταμία του συλλόγου, τον κ. Παπαγιάννη Σταύρο: «Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το σύλλογο μας. Όμως, εάν και δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο, λόγω των εργασιών μας, παρόλα αυτά κάνουμε δράσεις για την ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.»

Το nestos24 εύχεται καλή δύναμη στο Δ.Σ του συλλόγου. Καλά χιλιόμετρα!!!

 

Συντάκτης άρθρου:

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Διευθυντής ενημέρωσης

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close