ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΤίτλοι Ειδήσεων

Ο Σύλλογος Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Μοναστηρακίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Σύλλογος Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Μοναστηρακίου «Η Κοίμησης της Θεοτόκου» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα του Συλλόγου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι :
Δήμαρχος Νέστου κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος
Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μαυροθαλασσίτης Νίκος
Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής κ. Γιάννης Χατζηγερακούδης
Αντιδήμαρχος Καθαριότητα & Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Καϊντατζόπουλος
Αντιπρόεδρος του Τ.Σ κα. Ειρήνη Σοφιανού
Δημοτική Σύμβουλος κ. Κοσμίδου Λαρίσα
Τοπικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αραμπατζάκης
καθώς και η κα Σκορδά Κατερίνα και η κα Δεληγιάννη Λεμονιά.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας του χωριού Πάτερ Χρήστος Κυράτσας. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν μέλη και Πρόεδροι συλλόγων της περιοχής μας.

 

 

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close