ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Νύχτα των Αστεριών

Η «Νύχτα των Αστεριών» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τη Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στην Χρυσούπολη. Μελωδίες από τη Φιλαρμονική, καταστήματα ανοιχτά  μέχρι αργά το βράδυ, Santa-run (Μαθητές των Λυκείων της πόλης έτρεχαν ως Αγιοβασίληδες σε μουσικούς ρυθμούς για φιλανθρωπικό σκοπό), DJS σε εορταστικούς ρυθμούς, χοροί zumba παιδιών και ενηλίκων από το Studio Prana zumba, εδέσματα και άφθονο κρασί, επίδειξη από τον Αθλητικό Σύλλογο Kick Boxing Χρυσούπολης, επίδειξη Tae Kwo Do. Όλες αυτές οι εκδηλωσεις έδωσαν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες οικονομικές μέρες που περνάει η χώρα. Παράλληλα, στην εκδήλωση πήραν μέρος και τα εξής συγκροτήματα:
«FIRE DANCE», «FORTISSIMO» και «Οι ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ». Επιπλέον, επί της οδού Ηφαίστου ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Μικρασιατών Δήμου Νέστου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ερατεινού, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Καρυάς  και ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρνης προσέφεραν στους παραβρισκόμενους δωρεάν εδέσματα, κρασί, ζεστή κομπόστα και κάστανα. Τέλος, η Βενιζέλου και η Ηφαίστου πεζοδρομήθηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Συντάκτης άρθρου:

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Διευθυντής ενημέρωσης

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close