ΤεχνολογίαΤίτλοι Ειδήσεων

Νέες αλλαγές στο «News Feed» του Facebook

Σύμφωνα με τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν από τον Ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, θα δίνεται έμφαση στα νέα, από τοπικά μέσα ενημέρωσης στο News Feed των χρηστών.

Η νέα αυτή αλλαγή θα ξεκινήσει αρχικά να λειτουργεί στις ΗΠΑ και αργότερα θα αρχίσει να εμφανίζεται και σε άλλες χώρες. Πρόκειται για ένα update για να εμφανίζονται στους χρήστες, σύμφωνα με έναν αλγόριθμο, μια σειρά από υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα νέα, τα οποία θα είναι από τοπικές πηγές. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg, τα τοπικά νέα θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα θέματα που έχουν σημασία στην τοπική μας κοινωνία και επηρεάζουν την ζωή μας. Η έρευνα δείχνει ότι η ανάγνωση τοπικών ειδήσεων σχετίζεται άμεσα με την εμπλοκή των πολιτών. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους είναι πιο πιθανό να εμπλακούν και να βοηθήσουν, να κάνουν την διαφορά.

Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι ο χρόνος που ξοδεύουμε όλοι στο Facebook είναι πολύτιμος.

 

Συντάκτης άρθρου:

Σάκης Κατσένιος

Διαχειριστής πολυμέσων-Social Media

 

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close