ΤεχνολογίαΤίτλοι Ειδήσεων

Καινοτομία της Vodafone και Mango: Ψηφιακά δοκιμαστήρια

Με τη συμβολή της Vodafone και  Mango, εταιρίας πώλησης ειδών μόδας, βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ενός προγράμματος για την τοποθέτηση ψηφιακών δοκιμαστηρίων στα καταστήματα  της εταιρίας. Καίριο κομμάτι του προγράμματος αυτού αποτελεί ένας καινοτόμος ψηφιακός καθρέφτης IoT που υπήρξε αποτέλεσμα συνεργασίας των Vodafone, Mango και  Jogotech.

Με τον καθρέφτη αυτόν, ο υποψήφιος αγοραστής έχει την ευχέρεια στα εν λόγω ψηφιακά δοκιμαστήρια  να σαρώσει τις ετικέτες των προϊόντων που προτίθεται να αγοράσει, να επικοινωνήσει με το προσωπικό του καταστήματος άμεσα και εύκολα μέσω ενός ψηφιακού ρολογιού και εν τέλει να του παράσχει ο καθρέφτης επιλογές ένδυσης συναφείς με τα κομμάτια που έχει ο ίδιος ο πελάτης αρχικά επιλέξει.

Βασικό μέλημα και άμεση επιδίωξη της εταιρίας Mango, αποτελεί η επέκταση του νέου αυτού εγχειρήματος σε όλα τα μεγάλα καταστήματά της από την Βαρκελώνη της Ισπανίας έως την Αμερική, συνδυάζοντας έτσι τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του Διαδικτύου και των δυνατοτήτων που αυτό παρέχει  με τις κλασικές αγορές από τα καταστήματα. Εν τέλει, η καινοτομία αυτή συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς  την σύνδεση της εταιρίας με το αγοραστικό της κοινό μέσω ενός ψηφιακού μετασχηματισμού.

Συντάκτης άρθρου:

Σάκης Κατσένιος

Διαχειριστής πολυμέσων-Social Media

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close