ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Η εφημερίδα: «Φωνή του Νέστου» γράφει για το nestos24.gr

Με μεγάλη χαρά το nestos24.gr αντιλήφθηκε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φωνή του Νέστου» και του γνωστού συναδέλφου και δημοσιογράφου Δημήτρη Καμαρίδη. Παραθέτουμε το κείμενο του δημοσιογράφου:

Μιας και το «καναβούρι» ρέει άφθονο και τα πουλάκια σε θετική «αύρα», θα ήθελα να επισημάνω ακόμα δυο παραδείγματα καλής «δουλειάς» και μπόλικης όρεξης από δυο συντοπίτες μας. Ο πρώτος είναι ο Μιχάλης Μπαρνάμπα από το Μοναστηράκι, εξίσου λάτρης της φωτογραφίας αλλά και δημιουργός ενημερωτικής ιστοσελίδας «nestosnewsit.com». Αναδεικνύει τον τόπο του μέσα από την ιστοσελίδα του, πράγμα που αποκτά ενδιαφέρον αφού μια, σχετικά, απομακρυσμένη και μικρή περιοχή όπως το Μοναστηράκι, αποκτά σιγά σιγά αναγνωρισιμότητα από ένα μεγάλο εύρος κοινού. Το δεύτερο παράδειγμα που θέλω να αναφέρω είναι αυτό του Γιώργου Μπαμπατσάνη από τη Ζαρκαδιά, ο οποίος δημιούργησε το νεοσύστατο και φρεσκοκυκλοφόρητο «nestos24.gr». Αξιόλογη δουλειά, η οποία όντας στα πρώτα της βήματα δείχνει να ακολουθεί τους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και να προσπαθεί για την καλή και σωστή ενημέρωση του κοινού. Με το καλό παιδιά, και όπως γνωρίζετε η ομάδα και οικογένεια της «ΦτΝ» είναι μαζί σας εκεί που θα την χρειαστείτε.!!!

Τέτοιες αναφορές μας δίνουν δύναμη και ώθηση για να συνεχίσουμε το έργο μας, το οποίο είναι ένα: η σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Νέστου.

Συντάκτης άρθρου:

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Διευθυντής ενημέρωσης

 

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close