ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Ευχαριστήρια επιστολή Κώστα Χιώτη-Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου και σύνεδρος Ν.Δ

Καθώς οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της 13η Μαΐου 2018 στη Νομαρχιακή μας οργάνωση έχουν παρέλθει, αισθάνομαι  την ανάγκη να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστήριο στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της Επαρχίας Νέστου και κατ επέκταση του Ν. Καβάλας.

Οφείλω  να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξης που αρχικά με την υπογραφή τους, μου έδωσαν το δικαίωμα της υποψηφιότητα μου ως πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Νέστου και όλους αυτούς που με ψηφίσαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ –εύγε αξίζει  στα μέλη της παράταξης, που συμμετείχαν μαζικά  στην εκλογική διαδικασία στο Νέστο . Στο πρόσωπο του καθενός από αυτά που γνώρισα,  είτε με ψήφισε είτε όχι βλέπω πλέον έναν φίλο. Η εκλογή μου ως πρόεδρος της  Δημ.Τ.Ο Νέστου και ως σύνεδρος της Ν.Δ για τα επόμενα τακτικά συνέδρια είναι μεγάλη τιμή και οφείλεται σε όλους τους συναγωνιστές και τα μέλη της παράταξης μας.

Από την θέση του Συνέδρου και του προέδρου της Δημ.Τ.Ο Νέστου θα προσπαθήσω να προωθήσω τις σκέψεις και προτάσεις μου για την ανάδειξη της περιοχής μας αλλά και του Νομού μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

Ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου και σύνεδρος Ν.Δ

Χιώτης Κώστας

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close