ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Δραστηριότητες Δημοτικής Αρχής

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΑΣΜΑ, ΝΕΟ ΞΕΡΙΑ, ΠΕΤΡΟΠΗΓΗ, ΔΙΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΟ

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος παρέστη στη λειτουργία του ομώνυμου Ιερού Ναού στο Αγίασμα συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σαββαϊδη Λάζαρο. . Παρέστη ακόμη ο Ταξίαρχος κ. Γκράνας Γεώργιος.

Ωστόσο,  τον Άγιο Γεώργιο γιόρτασαν με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα οι ομώνυμοι Ιεροί Ναοί σε Χρυσούπολη, Πετροπηγή, Νέο Ξεριά, Διπόταμο και Δύσβατο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, συνάντησαν στο γραφείο του τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου την Τρίτη 24 Απριλίου, προκειμένου να συζητήσουν για την ανέγερση μνημείου στη μνήμη των πεσόντων Θρακιωτών στην περιοχή των παλαιών κοιμητηρίων Χρυσούπολης.

 ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το ΔΣ της  ΠΕΔ ΑΜΘ συνεδρίασε την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στην Κομοτηνή παρουσία και του Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων κ. Βαλσαμίδη και κ. Σαββαϊδη. Κατά τη συνεδρίαση εκτός των άλλων θεμάτων πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς όλους τους Δημάρχους της ΑΜΘ από τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Βαρλαμίτη για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και δράσεις καθώς και από τον Πρόεδρο του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Ενέργειας) κ. Τσολακίδη για θέματα που αφορούν την εξοικονόμηση  ενέργειας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ  ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο Δήμος Νέστου ολοκλήρωσε τις εργασίες που αφορούσαν την περίφραξη του Νηπιαγωγείου Ζαρκαδιάς με παρεμβάσεις στο τοιχίο  του αυλόγυρου του διδακτηρίου προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή καθημερινότητα των παιδιών.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΜΕΣΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Την περιοχή του πρώην Δήμου Ορεινού επισκέφθηκαν την Τετάρτη 25 Απριλίου ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με τον Αντιδήμαρχο κ. Τουμπεκτσή Δημήτρη προκειμένου να καταγραφούν άμεσες ανάγκες  αλλά και να ιεραρχηθούν παρεμβάσεις οι οποίες θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Αρχικά, επισκέφθηκαν το Μακρυχώρι όπου συζήτησαν με τον Πρόεδρο του χωριού τον κ. Αϊβάζογλου αλλά και τον κ. Χατζηζιρλή για θέματα άμεσης παρέμβασης από πλευράς Δήμου.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στην Λεκάνη όπου συναντήθηκαν στα γραφεία του πρώην Δημαρχείου Ορεινού με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Παναγιωτίδη,   τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Φιλιππίδη, την υπάλληλο του ΚΕΠ, τους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι»,  τους τοπικούς συμβούλους του χωριού και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Σπινθηρόπουλο  όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τις περιοχές ευθύνης του κάθε φορέα.

Επόμενος σταθμός, ο Κεχρόκαμπος, στη πλατεία του οποίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κτηνοτρόφους της περιοχής αλλά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Σιδηρόπουλο όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν και κυρίως αυτό της άρδευσης ενόψει του καλοκαιριού.  Ο Δήμαρχος συναντήθηκε ακόμη και με τον ιερέα του χωριού ο οποίος του έθεσε θέματα που αφορούν τα κοιμητήρια του Κεχροκάμπου και τις παρεμβάσεις  που πρέπει να γίνουν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην περιοχή Καϊνάκι.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον Άγιο Κοσμά όπου ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του χωριού κ.Κεντζίδη για να συζητήσουν  θέματα που αφορούν το χωριό αλλά και τις ομβροδεξαμενές όπου και  μετέβησαν  για να διαπιστώσουν τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου αυτές να γίνουν λειτουργικές και να βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Νέστου ξεκίνησε μια πολύ σημαντική προσπάθεια με παρεμβάσεις ευπρεπισμού και καλλωπισμού σε όλες τις στάσεις λεωφορείων του Δήμου ύστερα από την κακή εικόνα που παρουσίαζαν αυτές τον τελευταίο καιρό.  Η προσπάθεια αυτή έγκειται στο πλαίσιο μια σειράς ενεργειών του Δήμου προκειμένου η εικόνα των περιοχών του να γίνει ελκυστική και μάλιστα ενόψει της τουριστικής περιόδου όπου η επισκεψιμότητα  των τουριστών αυξάνεται.

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Την έντονη διαμαρτυρία του κατέθεσε με επιστολή του προς το Υπουργείο Παιδείας  ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2018, για την δήθεν ομόφωνη θετική γνωμοδότηση της τριμερούς επιτροπής  στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος. Η ίδια επιστολή κοινοποιήθηκε στη ΚΕΔΕ , στην ΠΕΔ ΑΜΘ, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου δηλώνοντας μέσω αυτής κατηγορηματικά πως η συγκεκριμένη επιτροπή ουδέποτε συνεδρίασε για το θέμα της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης επίσημα  ενώ σε άτυπη συνάντηση που υπήρξε κατατέθηκε από τον Δήμαρχο ο έντονος προβληματισμός του για τις ανεπαρκείς εγκαταστάσεις σε σχολικά κτήρια (νηπιαγωγεία) ενώ αντίθετα υπάρχουν πέντε (5) εξαιρετικοί Παιδικοί Σταθμοί όπως ανέφερε στη συνάντηση αυτή.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα οι Διευθύντριες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου παρουσία και της Προέδρου της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κας Αργυρέλη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Νέστου στο γραφείο του προκειμένου να του εκφράσουν τον έντονο προβληματισμό  τους για το συγκεκριμένο θέμα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε.

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, επισκέφθηκε στο γραφείο του την Πέμπτη 26 Απριλίου,  ο Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. κ. Αντωνούδης  προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ τους θέματα συνεργασίας του Δήμου και της εταιρείας προς όφελος του πρώτου.

ΣΤΟ ΚΑΑΥ  ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Το ΚΑΑΥ Κεραμωτής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, την Παρασκευή 26 Απριλίου  όπου συνάντησε τον διοικητή  της μονάδας κ. Σίμο στο πλαίσιο μια εξαιρετικής και αγαστής συνεργασίας που έχουν μεταξύ τους. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να αναλάβει ο Δήμος  τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν προκειμένου το ΚΑΑΥ να λειτουργήσει εύρυθμα.  Από την πλευρά του διοικητή της μονάδας υπήρξαν δεσμεύσεις παρέμβασης  της μονάδας σε ανάγκες του Δήμου.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ 13ες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ «ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ» ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ

Τις 13ες Περιφερειακές  «Αυγομαχίες» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή κόσμου ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης  της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λεκάνης «ΟΙ ΡΙΖΕΣ» σε συνδιοργάνωση  με τον Δήμο Νέστου το Σάββατο 28 Απριλίου στο προαύλιο του παλιού Παιδικού Σταθμού στη Λεκάνη . Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος όπου και χαιρέτησε συγχαίροντας τους διοργανωτές για την διατήρηση του εθίμου και της παράδοσης. Ακολούθησε στο προαύλιο του παλιού παιδικού σταθμού  ποντιακό γλέντι. Τον συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Τουμπεκτσής και η Πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κα Αργυρέλη. Το παρόν έδωσαν ακόμη πλήθος μελών του ΚΑΠΗ (τρία λεωφορεία) με τη συνδρομή του Δήμου και της  ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ συνδυάζοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση με την εκδρομή σε όλο τον Ορεινό όγκο. (Κεχρόκαμπος, Ι. Μ. Νικητών)

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «ΑΣ ΕΤΟΝΕ ΝΑ ΕΛΕΠΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΦΡΑΣ…» ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο παρουσιάζοντας στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης το θεατρικό δρώμενο  «Ας έτονε να έλεπα τα χώματα της Μπάφρας…». Μάλιστα λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου η παράσταση επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 29 Απριλίου. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με κλωστές από τη Μικρά Ασία και σταυροβελονιές της σχέσης Ελλήνων και Τούρκων στις αρχές του περασμένου αιώνα. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος όπου βράβευσε τη μαθήτρια Ξανθοπούλου Κυριακή-Παρασκευή για την κατάκτηση του 1ου βραβείου διηγήματος σε μαθητικό διαγωνισμό. Παρέστη ακόμη στην εκδήλωση και η Πρόεδρος του ΔΣ κα Ψυλλίδου Ελένη.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΖΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ  ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ

Για πολλοστή φορά εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΝ, και μάλιστα από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχείρησαν την Κυριακή 29 Απριλίου το πρωί να επισκευάσουν την βλάβη του αγωγού ύδρευσης από την περιοχή της Ζαρκαδιάς μέχρι το Ποντολίβαδο. Ο εν λόγω αγωγός εξαιτίας της παλαιότητάς του δημιουργεί συχνά πυκνά ανάλογα προβλήματα στην υδροδότηση.

ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ Ο 10ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Πλήθος παιδιών και ενηλίκων έλαβαν μέρος στον 10ο Ποδηλατικό Γύρο του Δήμου Νέστου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου κι έλαβε χώρα στους κεντρικούς δρόμους της Χρυσούπολης με την εποπτεία του Α.Τ. Χρυσούπολης.  Πάνω από 250 παιδιά συμμετείχαν στον ποδηλατικό γύρο όπου κατά την εκκίνηση, στο χώρο του Δημαρχείου, δόθηκαν από τον Δήμο  αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα, ενώ στη λήξη του γύρου μοιράστηκαν χυμοί και νερά καθώς και βραβεία συμμετοχής ως αναμνηστικά. Με την ολοκλήρωση του ποδηλατικού γύρου ο Δήμαρχος Νέστου συνεχάρη τους συμμετέχοντες, ευχαρίστησε την αστυνομία για την συμβολή της στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την εθελοντική του συμβολή στην ομαλή έκβαση του γύρου καθώς και την γιατρό και Αντιδήμαρχο κα Κοσμίδου Λαρίσα η οποία παρίστατο καθ’ όλη την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου για την παρέμβαση σε τυχόν έκτακτα περιστατικά ενώ λίγο αργότερα  προχώρησε στην κλήρωση με έπαθλο ένα ποδήλατο, το οποίο και κέρδισε ο Μόσχου Λάζαρος. Στον ποδηλατικό γύρο παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βαλσαμίδης Νίκος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέστου, πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση ονοματοδοσίας  της κεντρικής αίθουσας εκδηλώσεων στο κτήριό  του σε αίθουσα «ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ» την Κυριακή 29 Απριλίου τιμής ένεκεν  αφού ο Χαραλαμπίδης Χρυσόστομος διετέλεσε Πρόεδρος στον Σύλλογο Ποντίων  για  10 συναπτά  έτη. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου «Οι νεράιδες του Πόντου» της κας Παμπουκίδου Αγγελικής. Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ πλήθους κόσμου και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος,  συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα και την Δημοτική Σύμβουλο κα Χατουτσίδου Ελένη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΡΝΗΣ»- «ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ» ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σ’ έναν ιστορικό για την Πέρνη ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΚΕΡΑΥΝΟΥ και ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΘΑΣΟΥ  παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, την Κυριακή 29 Απριλίου συνοδευόμενος  από τους Αντιδημάρχους κ. Καϊντατζόπουλο, κ. Τουμπεκτσή, κ. Βαλσαμίδη και κ. Σαββαϊδη. Με την λήξη του αγώνα ακολούθησε απονομή κυπέλλου στον ΚΕΡΑΥΝΟ λόγω κατάκτησης του πρωταθλήματος τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Δήμαρχος Νέστου χαιρετώντας απέδωσε τα εύσημα και τα συγχαρητήριά του σε παίκτες, προπονητή και διοικητικό συμβούλιο για τη σημαντική αυτή διάκριση για τους ίδιους αλλά και για τον Δήμο ενώ υποσχέθηκε τη στήριξη της δημοτικής αρχής και τη δική του προσωπικά για τη νέα περίοδο τώρα που η ομάδα αποκτά υψηλότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις λόγω της ανόδου της σε υψηλότερη κατηγορία. Τέλος, ανακοίνωσε προς την ομάδα «πριμ» 1.000€.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΥΑ

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΡΟΜ Νέας Καρυάς σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Κοινότητας και τον Δήμο Νέστου ο οποίος και κάλυψε το κόστος της ορχήστρας πραγματοποίησαν ένα παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ο οποίος και χαιρέτησε καθώς και η Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου, η Πρόεδρος της ΕΥνεστίας κα Αργυρέλη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χατουτσίδου και κ. Χατζηγερακούδης, ο κ. Ιωαννίδης εκπρόσωπος της Περιφέρειας και  η προϊσταμένη του Κέντρου Κοινότητας κα Δρόσου.

Από το Γραφείο Τύπου

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close