ΠολιτικήΤίτλοι Ειδήσεων

Γκιόγκης Λάζαρος: «Δεν έχει βγει κανένας επίσημα από τη Δημοτική Αρχή Νέστου να καταδικάσει το γεγονός»

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Γκιόγκης αναμένει απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της θανάτωσης ζώων που «έλαβε χώρα» από ασυνείδητους, τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο μας. Αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media:

«10 ημέρες πέρασαν από τις φόλες που έριξαν μαζικά σε αδέσποτα ζώα, ασυνείδητοι.

10 ημέρες μετά και δεν έχει βγει κανένας επίσημα από τη Δημοτική Αρχή Νέστου να καταδικάσει το γεγονός.

10 ημέρες μετά και το αποκορύφωμα όλων ήταν η μη πολιτική τοποθέτηση του Δημάρχου Νέστου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ έχει προηγηθεί σχετικό Δελτίο Τύπου Δημοτικής παράταξης της Αντιπολίτευσης.

10 ημέρες μετά και οι πολίτες αναρωτιούνται ποιος έριξε τις φόλες και ποιος τελικά τις προκάλεσε.

10 ημέρες μετά και τίποτα δεν άλλαξε. Θα αλλάξει;»

Συντάκτης άρθρου:

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Διευθυντής ενημέρωσης

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close