ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Βράβευση καθηγητών Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας-Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τον Δήμο Νέστου

Μια εξαιρετικά συγκινητική εκδήλωση πραγματοποίησε χθες, 29 Ιανουαρίου, παραμονή της μεγάλης γιορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Δήμος Νέστου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Χρυσούπολης. Πλήθος κόσμου παρέστη στη μεγάλη γιορτή της εκπαίδευσης η οποία περιλάμβανε τη βράβευση με ειδικό αναμνηστικό- πλακέτα με το λογότυπο του Δήμου, από τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για την προσφορά τους στη παιδεία και τον πολιτισμό.

Ακολούθησε η βράβευση των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία δεκαετία για τη μεγάλη τους προσφορά στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων των παιδιών του Δήμου μας. Καθ ’όλη τη διάρκεια της βράβευσης υπήρχε παρουσίαση και ανάγνωση των βιογραφικών όλων των εκπαιδευτικών.

Την βραδιά πλαισίωσαν η χορωδία των μαθητών του 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Χρυσούπολης υπό την καθοδήγηση της κας Χουρμουζιάδου Δέσποινας καθώς και ομιλία από την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης κα. Λεοκάτα Μελίνα η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο και τη σημασία του εκπαιδευτικού με εξαιρετική ροή λόγου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος, ο π. Αδαμάντιος Ασλανίδης, η Πρόεδρος Δ.Σ. κα. Ψυλλίδου Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βαλσαμίδης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλος Χαράλαμπος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Χατουτσίδου Ελένη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σαββαϊδης Λάζαρος και κ. Καραγεωργίου Γεώργιος .

Οι εκπαιδευτικοί που βραβεύτηκαν είναι οι παρακάτω:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΒΑΧΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΑΚΑΝΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΡΟΔΑΜΗ
ΚΑΤΣΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ
ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΛΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΡΙΤΣΕΣΜΕΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΔΕΤΣΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΡΛΑΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΥΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΓΙΑΔΙΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΤΑΟΥΤΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close