Τίτλοι ΕιδήσεωνΤοπικά Νέα

Έκτακτη είδηση-Επιστολή παραίτησης

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ζαρκαδιάς

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Τσαλόγλου Ιορδάνης έστειλε στο nestos24 μια ιδιόχειρη επιστολή. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου ως πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ζαρκαδιάς την διετία 2016-2018, στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου (2016-2018), στους συγχωριανούς μου, στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές και σε όλους εκείνους επώνυμους και ανώνυμους για την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή τους. Δεν αποτελώ πλέον μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Ζαρκαδιάς αλλά ελπίζω να ήμουν αντάξιος των προσδοκιών σας στη διάρκεια της θητείας μου.»

Από καρδιάς,

Τσαλόγλου Ιορδάνης

 

Το χρονικό των εκλογών

Όπως  γνωρίζετε από το έγκυρο ρεπορτάζ του nestos24, στις 31/01/2018 ο πολιτιστικός σύλλογος Ζαρκαδιάς πραγματοποίησε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Όπως συνηθίζεται, μετά το πέρας της εκδήλωσης, και αφού έχει ολοκληρώσει το Δ.Σ. τη θητεία του προκυρήσονται εκλογές.  Δυστυχώς, εκείνη την ημέρα δεν παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου και μεταφέρθηκαν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή στις 07/02/2018, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου. Δυστυχώς, η προσέλευση  των μελών του συλλόγου δεν ήταν ικανοποιητική και πάλι, έτσι ώστε να εκλεγεί νέο Δ.Σ. Έτσι, ο σύλλογος έφτασε σε ένα σταυροδρόμι: Ανοιχτός σύλλογος-Κλειστός σύλλογος. Παρόλα αυτά, βρέθηκαν κάποια άτομα, ψύχραιμα, και δημιούργησαν Δ.Σ. χωρίς εκλογές. Ο κ. Τσαλόγλου έπειτα από τις αρχαιρεσίες εκλέχθηκε αντιπρόεδρος από το Δ.Σ. του συλλόγου. Δυστυχώς, πληροφορήθηκα ότι μετά από μερικές ημέρες παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Σχόλιο γράφοντος:  Όπως γνωρίζουμε οι πολιτιστικοί σύλλογοι και όλοι οι σύλλογοι της περιοχής μας  αποτελούν ένα ζωνταντό κομμάτι της κοινωνίας μας. Προσφέρουν μέσα από την εθελοντική εργασία, τον πολιτισμό (χορευτικά τμήματα, θεατρικές ομάδες, ομάδες ζωγραφικής, κ.τ.λ), την αιμοδοσία. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης, οι σύλλογοι θα πρέπει μέσα από το πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης να δείξουν τον δρόμο. Ας ελπίσουμε, ότι ο πολιτιστικός σύλλογος Ζαρκαδιάς θα λύσει τα εσωτερικά του θέματα και θα επανέλθει στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού.

 

Συντάκτης άρθρου:

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Διευθυντής ενημέρωσης

Δείτε περισσότερα

Μπαμπατσάνης Γεώργιος

Εκδότης-Διευθυντής ενημέρωσης Ο Μπαμπατσάνης Γεώργιος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 06/04/1987. Το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης ενώ, το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής, της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παράλληλα, το 2012 υπήρετησε την σρατιωτική του θητεία στην 16 ΕΜΑ (Επιλαρχία μέσων αρμάτων) στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Πρόσφατα, αναγορεύθηκε απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Περιβαλλοντική Μηχανική και Επιστήμη» του τμήματος μηχανικών περιβάλλοντος του Δημοκρείτιου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιλέον, έπειτα από κατατακτήριες εξετάσεις το 2017, εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 2014 εργάσθηκε ως δημοσιογράφος πολιτικού, αστυνομικού και οικονομικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ του Δήμου Νέστου. Έπειτα, από μερικούς μήνες ανέλαβε την αρχισυνταξία της ίδιας εφημερίδας. Από το 2016 είναι τακτικό μέλος της ένωσης συντακτών εφημερίδων, περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων βορείου ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Close